Lidmaatschap

join-nowWil je lid worden?
Je kan als niet-lid enkele keren gratis een training bijwonen of vrij spelen. Voor niet-leden hebben wij ook altijd tafeltennisbatjes beschikbaar in de zaal, dus je hoeft er niet direct één te kopen.

Mocht je na een maand besluiten om lid te willen worden van onze vereniging, dan kan dat door het invullen van het aanmeldingsformulier.Download het aanmeldingsformulier hier of vraag er na in de kantine, je kunt het daarna inleveren op één van onze trainingsavonden.

Contributie
De contributie bedraagt € 10,00 per maand en dient maandelijks vooraf betaald te worden.
Dit kan overgemaakt worden op “NL25INGB 0003997522 t.n.v. “Penningmeester S.B.M.”. Bij vragen kun je contact op nemen met onze Penningmeester Patrick Maas.

Sportkleding 
De sportkleding  wordt door TTV S.B.M. ter beschikking gesteld. Deze wordt gedeeltelijk d.m.v. de contributie betaald. Iedere twee jaar krijg  je een nieuw shirt en iedere vier jaar een sportbroek van de vereniging.

Als je andere tafeltennis spullen (batje, traininspak, schoenen,etc) wil aanschafen doe dat dan bij onze sponsor. SportEurope heeft een winkel in Eindhoven of je kunt online via de webshop bestellen, TTV SBM heeft een kortingsregeling bij SportEurope, informeer hierna bij de Penningmeester voordat je jou aankopen doet!