Sponsoring

Wilt u uw naamsbekendheid op een goedkope en makkelijkke manier vergroten
in Tilburg en omstreken?

TTV SBM neemt met +/- 40 leden deel aan de Tilburgse Tafeltennis Liga, de TTL  bestaat uit zo’n 15 verenigingen met 350 tot 450 leden. Deze competitie wordt gespeeld in Tilburg en omstreken (o.a. Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Oisterwijk, Rijen en Waspik)

Overweeg dan om TTV S.B.M. te sponsoren, dat kan op diverse manieren. Als relatief kleine sport en club houden wij het sponsorbedrag daarom ook laag. U kunt ons jaarlijks al  vanaf € 100,00 per sponsoren d.m.v. een reclamebord in onze zaal inclusief een vermelding op onze website.

Uiteraard is het ook mogelijk om shirt en/of tassen sponsor te worden! Als dank voor uw bijdrage proberen wij jaarlijks een avond te organiseren voor onze sponsors, en bent u uiteraad ook van harte welkom op onze nieuwjaarsreceptie. Op deze gelegenheden kunt u o.a. netwerken met bedrijven die onze club een warm hart toedragen.

Wilt u uw naamsbekendheid in Tilburg en omstreken ook vergroten op deze goedkope manier!

Reeds vele andere bedrijven zijn u voorgegaan.

 
 

Als u geïnteresseerd bent in een sponsor-overeenkomst en/of eventuele vragen heeft kunt u contact opnemen met Patrick Maas, telefoonnummer: 06-44882219 of pat.maas@home.nl